Uncategorized

la gira de la constel·lació Hidra de Tom Waits

Un dels avantatges de tenir bons contactes a MySpace és que et permeten tenir accés de primera ma a informacions que t’interessen. Així, com a integrant de la llista d’amics de Tom Waits, el 2 de maig vaig rebre un missatge on se m’avisava que a partir del 5 de maig, a la pàgina oficial del cantant, es podria veure una roda de premsa de Waits. I això ja em va picar la curiositat: Tom Waits fent una roda de premsa? Parlem del mateix personatge? Què voldria anunciar?

Ahir vaig rebre un altre missatge on tot començava a tenir sentit… o no. Deia el següent: «Tom només té una paraula per a tu per saber de la seva propera gira estiuenca Glitter and Doom: PEHDTSCHJMBA».

Misteri resolt: l’artista de la veu aiguardentosa va presentar la seva gira estiuenca Glitter and Doom ahir dilluns a través d’un vídeo on, suposadament, responia a les preguntes dels periodistes. Espereu a veure la sorpresa final.

En aquesta singular compareixença davant la premsa, Waits no va aclarir quina banda portaria o si seria una gira en solitari, però va presentar l’acrònim PEHDTSCKJMBA com a paraula guia del Glitter and Doom Tour. En realitat, aquest mot agafa la primera inicial de cada ciutat de la branca nord-americana de la gira, que comença el 17 de juny a Phoenix, i acaba el 5 de juliol a Atlanta. En aquesta pàgina podeu veure totes les dates, per si voleu anar als Estats Units ara que el dòlar està tan baix.

L’inclassificable artista va explicar que si s’observa el recorregut de la gira en un mapa, té la mateixa forma de la constel·lació Hidra.

I ara bé el més important: tot i que de moment només hi ha concerts previstos als Estats Units, en el vídeo diu que anirà a Europa, i fa una referència on menciona «d’Espanya a Dublin». Serà veritat? I en aquest cas, tornarà a passar de llarg per Barcelona, o el podrem gaudir per fi (i esperem que en un lloc en condicions)? A veure si els del Grec encara ens donaran una sorpresa…

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s