una parelleta i els Watchmen

I després d’una setmana amb emocions tant fortes (és un dir), un parell de recomanacions per al cap de setmana.

De la primera ja en vaig parlar fa temps: es tracta d’un grup anomenat She & Him, integrat pel músic M. Ward i la cantant i actriu Zooey Deschanel. Aquesta setmana s’ha estrenat el primer videoclip del seu àlbum de debut Volume One. Pertany a la cançó Why Do You Let Me Stay Here? i és tan encisador com la seva música.I l’altra recomanació és de cara al futur. Acaba de posar-se en circulació a la xarxa el primer tràiler d’una pel·lícula molt esperada, l’adaptació cinematogràfica de la novel·la gràfica Watchmen, creada per Alan Moore i Dave Gibbons.

Per als qui no sàpiguen de què es tracta, només puc avançar que va ser un còmic que va revolucionar el gènere dels superherois i que la seva translació a la pantalla gran ha trigat dècades, perquè molts consideraven impossible fer-ho. Finalment, Zack Snyder, el creatiu director de l’espectacular 300, ha estat el responsable d’adaptar-la. I pel que es pot veure al tràiler, amb resultats espectaculars. Haurem d’esperar fins el 2009.About Ciudad Criolla

Ciudad Criolla tiene como objetivo constituirse como un punto de referencia para todos los aficionados a la roots music elaborada en Estados Unidos; una roots music cuyo principal rasgo es, precisamente, su impureza construida sobre una mezcla de influencias.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: