els concerts del Primavera, a una emissora de NY

Un dels molts mitjans que van aterrar a Barcelona per cobrir el darrer Primavera Sound va ser l’emissora de ràdio de Nova York WFMU. Així, va retransmetre gran part de les actuacions.

La bona notícia, per a tots als qui vulguin recordar algun d’aquells concerts, és que es poden escoltar online a la web de l‘emissora.

Fins ara, els concerts que hi ha penjats són els següents: Spectrum, The Vaselines (a la foto superior, realitzada per Inma Varandela), Magik Markers, The Jesus Lizard, Dead Meadow, Wooden Shjips, Ponytail, The Bats, Throwing Muses, Saint Etienne, Crystal Stilts, Vivian Girls, Dan Deacon Ensemble, Deerhunter, Th’ Faith Healers, Jeremy Jay, Oneida i Fucked Up.

Alguns fins i tot es poden descarregar en MP3 en aquesta pàgina, com els de Sun O))), Wooden Shjips, Magik Markers i Ponytail.

About Ciudad Criolla

Ciudad Criolla tiene como objetivo constituirse como un punto de referencia para todos los aficionados a la roots music elaborada en Estados Unidos; una roots music cuyo principal rasgo es, precisamente, su impureza construida sobre una mezcla de influencias.

One response to “els concerts del Primavera, a una emissora de NY”

  1. pratinsky says :

    Gràcies x l'enllaç

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: