cine y TV, películas

no hi ha noies com la Juno, però sí com la Diablo Cody!

diablo1Finalment, ahir vaig anar a veure Juno. Penso que és una pel·lícula força bona, amb la que passes una estona agradable. Només li trobo una pega: m’encanta el personatge protagonista (interpretat per Ellen Page), però no hi ha noies de 16 anys que parlin com ella i siguin tan genials com ella. I malgrat que el comentari pugui semblar masclista, crec que a la vida real no et trobes dones així ni als 16, ni als 25, ni als 40… Bé, sempre hi ha excepcions, però malauradament acostumen a estar fora del meu abast.

Evidentment, la riquesa del personatge de Juno prové del magnífic guió escrit per Diablo Cody, una noia que em té fascinat per diferents motius:

1. El nom és sensacional, sigui un seudònim o no (ho és, en realitat es diu Brook Busey). Però només imaginar-me estar amb ella i dir-li a cau d’orella coses com “Diablo, em poses com una moto”, ja m’excito.

2. El seu aspecte també és sensacional, és una suicide girl en tota regla: tatuatges, barreja de força i innocència (com una Amélie perversa i juganera)…

3. En el seu currículum, hi ha la seva experiència en el món del strip-tease, el peep show i els serveis sexuals telefònics, el que encara li dona més punts. Moltes d’aquestes activitats les va reflectir en el seu blog The Pussy Ranch (el ranxo del cony), i en el llibre autobiogràfic Candy Girl, a year in the life of an unlikely stripper (traduït aquí com Diario de una stripper).

4. I finalment, Diablo és guionista. Això pot semblar irrellevant per a la majoria de persones, però per a mi no. Hi ha dues professions que m’exciten especialment en una dona: la de guitarrista, i la d’escriptora o guionista.

Per cert, entre els projectes de Diablo hi ha una pel·lícula amb un argument que promet: es diu Jennifer’s Body, i va sobre noies caníbals que es mengen els seus companys.

Ah, i si li doneu un cop d’ull a la pàgina de Diablo a MySpace, podeu comprovar que en el seu perfil a l’hora de descriure la seva professió utilitza una paraula molt eloqüent: Masturbadora.

Deia abans que, malauradament, a la vida real no hi ha noies com la Juno. Però tranquils, perquè sí que n’hi ha com la Diablo. I ella sí que n’és, de real!!!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s