Uncategorized

la meva superheroïna favorita

Mentre aquí seguim amb els mateixos realities de sempre – la darrera barbaritat, l’invent de Jordi González a La Via Làctia d’encadenar tres persones durant tres dies per guanyar només 1500 euros – , el gran Stan Lee (sí, el tipus darrere de Spider-man, X-Men, Hulk i els grans herois de la Marvel) va crear el 2006 un programa titulat Who Wants To Be A Superhero? (qui vol ser un superheroi). Aquesta meravella de la televisió s’ha emès durant dues temporades pel canal nord-americà Sci Fi, i de moment encara no està clar si en tindrà una tercera.

I de què va? Doncs ja es pot imaginar: un grup d’aspirants a superherois s’inventa els seus poders, es dissenya el seu vestit, i competeix en diverses proves per a demostrar les seves habilitats, entre les quals es valoren aspectes com el coratge, la integritat, el sacrifici, i la compassió. El premi? Ser el protagonista d’un nou còmic creat pel mateix Lee.

Entre la colla de freakies que van concursar en la darrera edició (la segona), la més resultona era una tal Basura (a la foto superior), una artista de 27 anys que es comunicava amb els insectes, ensinistrava petits animals perquè l’ajudessin, podia intuir com va ser creat qualsevol objecte només tocant-lo i convertia les escombraries en robots.

Però la meva preferida sense dubte va sortir a la primera edició de Who Wants To Be A Superhero? El seu nom, Cell Phone Girl (a la foto inferior), una dissenyadora d’interiors de 22 anys els poders de la qual incloïen teletransportar-se d’un telèfon mòbil a un altre, fer fotos digitals amb els seus ulls, o descarregar informació de qualsevol ordinador. L’heroïna de la tecnologia i el món modern!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s