Uncategorized

els fills de l’anarquia… en Harley-Davidson

La televisió nord-americana ens segueix donant moltes alegries quant a sèries es refereix. La darrera novetat, aquí encara inèdita tot i que esperem que algun canal de Digital Plus l’emeti, és Sons Of Anarchy.

I què té aquesta sèrie de particular? En primer lloc, està produïda pel canal FX, el mateix d’altres meravelles com The Shield, Nip/Tuck i The Riches, caracteritzades per l’ambigüitat moral dels seus personatges, un tret que els fa irresistiblement atractius.

En segon lloc, el repartiment, on hi trobem des de Ron Perlman (el magnífic Hellboy de Guillermo del Toro, a la foto 3) a Katey Sagal (l’emprenyadora dona d’Al Bundy a Matrimonio con hijos, a la foto 2), de Drea de Matteo (la sensual Adriana de The Sopranos) a Mitch Pileggi (el director Walter Skinner de The X-Files), de Maggie Siff (la mestressa d’uns grans magatzems a Mad Men) a Jay Karnes (el detectiu Dutch de The Shield). Només per això, ja valdria la pena veure-la.

I en tercer lloc, arribem a la temàtica de la sèrie. Sons Of Anarchy tracta sobre un club de motoristes del nord de Califòrnia més o menys al marge de la llei que condueixen Harleys costumitzades i s’enfronten a bandes rivals de skinheads i d’afroamericans traficants de drogues. No cal dir que són, com a la resta de produccions abans esmentades, un grup d’antiherois de moralitat discutible.

Aquí podeu veure un petit reportatge sobre Sons Of Anarchy:Sons of Anarchy – Exclusive Preview
http://mediaservices.myspace.com/services/media/embed.aspx/m=41331654,t=1,mt=video

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s