Uncategorized

el recorregut gastronòmic de Gwyneth

Els qui seguim d’a prop la carrera de Willie Nelson ja sabem que està molt acostumat a ajuntar-se amb músics de tota mena, des del penós record del Crazy amb Julio Iglesias al més recent i satisfactori àlbum Two Men With The Blues amb Wynton Marsalis.

La darrera reunió del músic, i possiblement una de les més curioses, ha estat el músic de flamenc pop Antonio Carmona. El motiu: una nova versió del seu clàssic On The Road Again per a la sintonia del programa Spain… On The Road Again.

I què és aquest espai? Doncs diguem que una altra variació dels programes de cuina tant populars avui dia, però amb diversos al·licients, al marge de l’esmentada sintonia. El primer de tot és el format, una mena de road movie per l’estat espanyol conduïda per l’actriu nord-americana Gwyneth Paltrow, una noia que em cau especialment bé per la seva delicada bellesa –sobre tot a Iron Man, on estava impressionant-, i pel fet que coneix força bé la cultura i la llengua castellana –va passar anys aquí quan era adolescent en un programa d’intercanvi d’estudiants. No cal dir que la seva relació amorosa amb el cantant de Coldplay és el que menys m’interessa.

A Spain… On The Road Again, Gwyneth està acompanyada pel xef Mario Batali (amb l’actriu a la segona foto), pel periodista gastronòmic de The New York Times Mark Bittman i per l’actriu i model catalana Claudia Bassols (a la foto sobre aquestes línies).

Aquesta sèrie de la televisió pública nord-americana de tretze episodis d’una hora va començar a emetre’s el setembre de 2008, i entre els llocs que han visitat hi ha Euskadi, la Rioja, Catalunya (amb la inevitable parada al mercat de La Boqueria), Andalusia i Astúries.

A més de trobar-se amb els inevitables cuiners –Juan Mari Arzak, Carme Ruscalleda, Ferran Adrià-, al llarg del recorregut els protagonistes coincideixen amb altres personatges com l’arquitecte Frank Gehry o el cantant de R.E.M. Michael Stipe (justament en el capítol de Barcelona).

Al marge del recorregut turístic i gastronòmic, la gràcia està en la relació entre els personatges: dos homes obsessionats amb el menjar i el vi, i dues dones que, a més de la teca, tenen altres inquietuds culturals…i d’altra mena, com anar de compres o a un balneari.

Aquí podeu veure un parell de vídeos introductoris de Spain… On The Road Again:Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s